E Twinning Projesi kapsamında Rüzgarlı Köy Ortak Ürün Çalışmamız..

E Twinning Projesi kapsamında Zeynep Toroğlu Ç. L: Anaokulu ve Bursa Ayşe Hafsa Sultan Anaokulu olarak yürüttüğümüz 'Başarabilmem için Denememe İzin ver ' projemiz dahilinde  'Rüzgarlı Köy' adlı ortak proje ürünümüz okulumuzda çocuklarımıza sunulmuştur.Haberin ayrıntıları için tıklayınız..

11-06-202111-06-2021

Mersin Toroslar Zeynep Toroğlu Çamlıbel Lions Anaokulu olarak yürüttüğümüz E twinning Başarabilmem İçin Denememe İzin Ver Projesi dahilinde ortak okulumuz Ayşe Hafsa Sultan Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri ile birlikte proje sonu ortak ürünü olarak Rüzgarlı Köy isimli e kitabımızı tasarladık. Her iki okul öğrencilerinin ortak fikir ve işbirliği ile yazmış ve seslendirmiş olduğu kitabımız Rüzgarlı Köy; proje süreci boyunca yapılmış olan deneylerin konularını içermekte olup masalsı dokusuyla disiplinlerarası ve işbirlikçi öğrenmeye örnek teşkil etmektedir. Storyjumper uygulaması kullanılarak resimlenen kitabımızla öğrencilerimiz Fen Bilimleri konularının sadece Fen etkinliklerinde analitik düşünme becerisine katkı sağlayan etkinlikler değil aynı zamanda Türkçe, Drama ve Oyun gibi birçok etkinlikte de karşımıza çıkabileceğini yine kendileri yaparak yaşayarak deneyimleme fırsatı buldular.  Bu çalışmayla Disiplinlerarası Öğrenme, İşbirlikçi Öğrenme ve Yaparak Yaşayarak Öğrenme gibi yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı öğrenmeler gerçekleştirmeyi amaçladık. E kitap hazırlama sürecimizde aktif olarak rol alan idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyor; keyifli okumalar diliyoruz.

Masalın tamamına ulaşmak için buraya tıklayınız..