Öğrencilerimiz E Twinning Başarabilmem İçin Denememe İzin Ver Projesi Katılım Sertifikalarını aldılar..

Mersin Toroslar Zeynep Toroğlu Çamlıbel Lions Anaokulu olarak Ayşe Hafsa Sultan Anaokulu   ile birlikte yürüttüğümüz E twinning Başarabilmem İçin Denememe İzin Ver Projesi son ayağında öğrencilerimiz Başarabilmem İçin Denememe İzin Ver Projesi Katılım Sertifikalarını alarak çalışmalarını taçlandırdılar. Projede aktif olarak rol alan ve sürece yaratıcı fikirleriyle önemli katkılar sağlayan miniklerimiz aynı zamanda 9 Şubat Güvenli İnternet Günü etkinliklerine katılarak Güvenli İnternet Sertifikası ve 22 Mart Dünya Su Günü etkinliklerine katılarak Bilinçli Su Tüketicisi Sertifikasını da almaya hak kazandılar. Naile AKDOĞAN Öğretmenimiizn Bilgi Sınıfı, Işıl BAHAR Öğretmenimiizn Kardeşlik Sınıfı ve Serap ONGUN Öğretmenimizin Sevgi Sınıfı öğrencilerimiz proje dahilinde yapmış oldukları deneylerle Hava Basıncı, Mikroplar, Rüzgarlar, Işık ve Gölge, Sıvı Yoğunluğu ve Fermantasyon gibi çok önemli konuların temelini atarken Disiplinlerarası Yaklaşım ve İşbirlikçi Öğrenme Modellerini tatbik ederek deney konularını destekleyen Oyun, Sanat, Drama, Matematik etkinlikleriyle de öğrenmelerini kalıcı hale getirdiler. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

11-06-202111-06-202111-06-202111-06-202111-06-2021