Okulumuz Hakkında

Mersin Zeynep Toroğlu Çamlıbel Lions Anaokulu
AKBELEN MAH. 84020 SK. NO8 TOROSLAR / MERSİN İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU İLKOKULU BİTİŞİĞİ
0 (324) 322 52 34
0 (324) 322 52 35
https://ztoroglulionsao.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

• Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türkçe´yi doğru konuşabilen ve düzgün kullanabilen bireyler yetiştirmek • Sorumluluk sahibi, akılcı ve üretken bireyler yetiştirmek • Yaratıcı, ekip ruhuyla çalışabilen, işbirliği yapabilen bireyler yetiştirmek • Her ortamda sıcak ilişkiler kurabilen, yeni ortama kolay bir şekilde uyum sağlayabilen bireyler yetiştirmek • Bir üst eğitim kurumuna ve hayata gerçek adımlar atabilen bireylerin yetişmesine rehberlik etmektir.

MİSYON

Okul öncesi eğitim kurumu olarak; Türk Milli eğitiminin Temel ilkelerini geliştirerek 4-6 yaş çocuklarını fiziksel, duygusal, zihinsel sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak – yaşayarak öğrenme ortamı oluşturmak, çocuklara sevgi, saygı, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, paylaşma gibi davranışları kazandırmaktır. Okulumuzda geleceğimizin güvencesi çocuklarımızı ilköğretim için gerekli ön yeterliliği kazanmış, çağımızda yaşanan hızlı değişim ortamına kolay adapte olmalarını sağlayacak farklı beceriler geliştirmiş, kendine güveni tam bireyler olmaları için gerekli temel eğitim vermeyi amaçlıyoruz. Okul öncesi eğitim konusunda ailelerini bilinçlendirmeyi ve ailelerin çocukların eğitimlerine katılımlarını sağlamak için okul – aile birliğinin sürekliliğini hedefliyoruz.

BAŞARILAR

Yeşil Bayrak Ödülü,Beyaz Bayrak Ödülü, E- Twinning Okulu Ödülü,E -Twinning Ulusal Kalite Etiketi Ödülü,Okullarda Orman Ödülü
Öğretmen :11
Öğrenci :218
Derslik :4
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :58
Öğretim Şekli :İkili

Öğretim Şekli

İkili

Ders Başlama ve Bitiş

Sabah:07:30-12:30 Öğle:12:30-17:30

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Klima

Servis Bilgisi

Okul Servisi bulunmaktadır.

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Merkez İlçe

Yerleşim Yeri Bilgisi

Akbelen Mah. 84020 sok no:8 Toroslar-MERSİN

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları